середу, 29 лютого 2012 р.

Коли сняться віщі сни?


Будь-яка людина має потребу у відпочинку, саме в період сну людина набирається сил і енергії, але також у сні людина бачить кольорові, чорно-білі або віщі сновидіння. Пророчі сни бачать багато людей, винятком є ​​ті, хто не надають цьому істотного значення або ж просто забувають все, що снилося.
У сні людське тіло знаходиться в реальності, а свідомість – у місцях потойбічного існування. Уві сні людина може бачити символічні або ж явні образи, що пророкують певні майбутні події. Пророчі сни мають властивість повторюватися, тому проводячи паралелі з минулими снами можна передбачити майбутні події.
Здавна вважається, що сновидіння, які бачать люди в с Католицького Різдва 25 грудня і до Водохреща, тобто 19 січня мають надзвичайно потужну і сильну енергетику, тому в цей час дуже часто сняться віщі сни. Історія багата прикладами, які пов’язані з різними сновидіннями та їх прогнозами. Коли людина, спить, тіло його відпочиває, а мозок продовжує працювати над виниклими питаннями, пропонуючи через сон шляхи вирішення завдань. Відмінною особливістю віщих снів, є пряме їх призначення, такі сни дуже легко запам’ятовуються, так як схожі вони на кінофільми. Пророчі сни, люди бачать, в першу чергу для зміни ситуації, що склалася, або ж сон, може застерегти від майбутнього неприємної події.
Тому, потрібно довіряти віщим снам, не лякатися їх, а просто грамотно розтлумачити, так як віщий сон – це допомога в життєвих ситуаціях і підказка долі.

2 коментарі: