середу, 29 лютого 2012 р.

Історія майок і футболок

Лонгслів (майка) – нинішній вид одягу, якій властиво масове звернення і можливість використання, як у ролі верхнього, так і нижнього «обмундирування». З моменту своєї появи, яким вважається 1920 рік, футболки зуміли завоювати величезну армію прихильників, сформовану абсолютно з будь-яких вікових категорій.
Майки доступні у великій безлічі кольорів, форм і стилів. Допоміжні риси включають в себе кишені і штучні аксесуари.

Нинішній дизайн майок включає в себе різного роду нанесення малюнків і візерунків. Найбільшою мірою відома форма художнього оформлення футболки – трафаретний друк. При використанні трафаретного друку, проект Майки розбивається на індивідуальні кольори. Речовина під назвою пластизоль (чорнило на водній основі) наносять на футболку через спеціальне сито, що служить свого роду обмежувачем, що перешкоджає попаданню фарби на зайві ділянки футболки.
Надзвичайно велику знаменитість придбали футболки, з нанесенням на них термохромних фарб, в результаті чого з’явилася можливість міняти кольори футболки.
Дуже відомими малюнками на футболках вважаються герби видних дизайнерів і кутюр’є. Такий предмет гардероба дозволяє споживачам виставити на показ свої переваги в дизайнерських роботах, і плюс до всього, акцентувати свою персональность. Наочними прикладами брендів дизайнерських майок можуть служити: футболки від Дениса Сімачова, футболки Dsquared, Ralph Lauren, The Gap та інші.
На порозі третього тисячоліття будинку дизайнерів стали активно використовувати глобальну мережу Інтернет для здійснення розвитку явища «індивідуального брендингу». Будуючи суспільні мережі, підприємства з виробництва футболок групують воєдино всіх шанувальників дизайнерського одягу. Двадцять перше століття, ще ознаменувалося зростаючою популярністю майок зі слоганами і фразами, які носять ясно продемонстровану насмішливої спрямованість. Прикладом такого роду написів можуть бути назви футболок від Дениса Сімачова: «Нафта – наше все», «Нічо Святова», «Я друзям брехати не буду».
Лонгслів (майка) є досить комфортним типом одягу, застосовним до багатьох стилів. Вступайте і Ви, до лав армії любителів художньої Майки!

Немає коментарів:

Дописати коментар